Kattnamn
Titel: Europa Champion
 
Född: 2002-01-31
 
Färg: Blåmaskad
 
HCM-test: Normal
 
FIV/FeLV: Negativ
 
Far: EC Laurant King Canute, DM,
 
Mor: EC (N)Almighty Bombay Blue Gin
 
Uppfödare: (N)Almighty

"Sockan", som jag kallar henne för till vardags är en vacker blå hona med en otroligt blå ögonfärg. Hon är norskfödd och kommer från Hilde M. Grensbråten, (N)Almightys uppfödning i Norge.

Jag hämtade henne på Gardemoen januari 2004 när hon var nästan 2 år gammal. Innan dess på hösten hade hon varit på parning hos min Ygay, men när hon kom tillbaka till sin fodervärd trivdes hon inte längre och därför fick jag förmånen att få köpa henne. Hon trivs bra här hemma med mina andra katter och är sååå ljuvlig och social. Jag är så tacksam att jag fått förtroendet att ta hand om henne. Satinsox älskar att vara mamma. När det finns flera kattungar, förutom hennes egna, vill hon gärna ta hand om dom också och går ibland och kidnappar till sig några extra barn. En riktig praktmamma är hon. Sockan är mamma till följande kullar: I, K, O, R

Sockan har varit och tävlat en del här i Sverige och utomlands och det har blivit flertalet fina placeringar som BIV, Nom och BIS. Sockan kom på 6:e plats på Årets katt 2004 inom Birmasällskapet.