Cleo
Titel: Europa Champion , DM
 
Född: 2002-06-04
 
Färg: Blåsköldpaddstabbymaskad
 
HCM-test: Utan anm.
 
FIV/FeLV: Negativ
 
Far: EC Shenandoahs Castillo Ygay, DM
 
Mor: EC S*Francescas Afrodite
 
Uppfödare: Egen uppfödning

Så kom hon tillbaka till mig, min lilla Cleo. Tvekade länge innan jag sålde henne som kattunge för egentligen hade jag velat behålla henne. Av olika anledningar blir det ju inte alltid som man vill utan hon fick flytta till en familj i Norrköping. Men ödet ville annorlunda; Cleos husse kontaktade mig strax efter Cleo fyllt två år och frågade om jag ville köpa tillbaka henne. Han hade fått ändrade familjeförhållanden och hade ingen möjlighet att ha kvar henne. Jag bestämde mig direkt och åkte och hämtade hem henne samma vecka.

Cleo är blåsköldpaddtabby, en mycket häftig maskfärg tycker jag. Jag anmälde Cleo till flertal tävlingar under vintern-05 med bl a en utlandsvistelse till Tyskland. Hon är en väldigt speciell katt och hon styr och ställer här hemma. Cleo är en utmärkt avelshona som älskar sina bebisar och pysslar och donar med dom mest hela tiden. Hon har verkligen funnit sin plats i livet att vara mamma. I min ägande är Cleo mamma till följande kull: G, M, N, S.

Jag är så glad att ha fått tillbaka Cleo och det har gått mycket bra tillsammans med mina andra katter så det känns nästan som om hon aldrig varit hemifrån.